Párizs ad otthon az EuroHPC Summit Week 2022-nek!


A EuroHPC Summit Week (EHPCSW) az egyik legnagyobb európai szuperszámítástechnikai konferencia, amelyet 2022. március 22-24. között Párizsban, Franciaországban fognak megrendezni. 2021-ben virtuális formában zajlott le az EHPCSW, amelyet több, mint 1100 résztvevő követett figyelemmel.

A korábbi évekhez hasonlóan a Summit Week ad otthont a PRACE Scientific and Industrial Conference-nek (PRACEdays22). A PRACEdays22 platformot kínál az ipari és akadémiai szakemberek számára, hogy beszámoljanak a HPC által támogatott tudományos és mérnöki előrehaladásokról, illetve remek networking lehetőséget biztosít a résztvevők számára.

A rendezvény főbb szervezői: a Partnership for Advanced Computing in Europe (PRACE) és a European Technology Platform for High-Performance Computing (ETP4HPC). Az esemény házigazdája a GENCI (Grand équipement national de calcul intensif)lesz.

A PRACE ezúton hívja fel az érdeklődők figyelmét, hogy lehetőség van jelentkezni a poszter szekcióba egy egyoldalas absztrakt beküldésével. A téma bármelyik tudományos területről, vagy az ipari szférából származhat, az egyetlen kitétel a szuperszámítástechnika alkalmazása.

Bővebb információ: PRACEdays22 Call for Posters

Regisztráció az EHPCSW-re és további részletek az alábbi linken érhetőek el.