Érdekel a szuperszámítástechnika világa?

Szeretnél egy speciális szakterületen dogozni, és részt venni a magyar HPC közösség kiépítésében? Az alábbi pozíciókba várjuk csapatunk legújabb tagjait!


Amennyiben szeretnéd megismerni a szuperszámítógép által elérhető technológiákat, nyitott vagy az újdonságra, szívesen kommunikálsz emberekkel és lehetőséget érzel az új ismeretek megszerzésére , akkor téged keresünk erre az izgalmas feladatra.

Bővebb információ

Szakértőnk részt vesz a projektigénylések elbírálásában (peer-review), illetve segíti a meglévő és potenciális HPC felhasználók munkáját, továbbá kapcsolatot tart a hazai felhasználókkal és a nemzetközi szakmai partnerekkel és képviseli a magyarországi HPC infrastruktúrát és közösséget a nemzetközi szakmai fórumokon.

Bővebb információ

A KIFÜ HPC infrastruktúráját fejlesztő csapatba keresünk olyan kollégát, akinek a fő feladatai a Linux alapú szuperszámítástechnikai (HPC) rendszerek fejlesztése és integrációja, valamint a HPC szolgáltatások fejlesztése. Az új kolléga munkájával az ország legerősebb szuperszámítógépeinek fejlesztéséhez járulhat hozzá.

Bővebb információ