NVIDIA képzések

NVIDIA Deep Learning Institute logó

Az NVIDIA Deep Learning Institute (DLI) gyakorlati képzést kínál a mesterséges intelligencia (AI) és az adattudomány területén. Az NVIDIA DLI célkitűzése, hogy segítséget nyújtson a mérnököknek, kutatóknak és fejlesztőknek, hogy a szakterületük kihívásait AI és Deep Learning segítségével hatékonyabban tudják megoldani.

Az NVIDIA Deep Learning Institute kurzusokról, workshopokról az alábbi linkeken tájékozódhatnak az érdeklődők:

NVIDIA Deep Learning Institute

NVIDIA Developer Program

HPC képzések nemzetközi leltára

Ezen a gyűjtőoldalon EuroCC projektben résztvevő országok által szervezett HPC tréningekkel kapcsolatos információk is elérhetőek más európai képzési lehetőségek mellett.

PRACE Training Portal

A PRACE (Partnership for Advanced Computing in Europe) az Európai Unió támogatásával létrehozott közös európai szuperszámítógépes infrastruktúra és együttműködés, mely magas színvonalú képzési és oktatási szolgáltatást nyújt az európai HPC közösség részére. A képzési portfólióban különféle tanfolyamok, workshopok, szezonális iskolák és online kurzusok is megtalálhatók, melyeken túl a PRACE oktatóanyagokkal és adattár biztosításával is segíti a HPC-vel kapcsolatos készségek és kompetenciák fejlesztését.

Training portal

A PRACE rendszeresen szervez ingyenes és bárki számára nyitott képzéseket, melyek elsősorban az általános HPC ismeretekre fókuszálnak és a közép- és haladó HPC felhasználókat célozzák meg.

MOOC

A PRACE rendszeresen szervez 4-5 hetes, heti néhány órás elfoglaltsággal járó szabadon hozzáférhető, nyílt online kurzusokat (MOOC) a FutureLearn platformon.

CodeVault

A PRACE CodeVault egy nyílt adattár, amely különféle nagy teljesítményű számítási kódmintákat tartalmaz. A projekt célja az önképzés elősegítése a HPC programozás területén.